Actuacions Bombers

VISIÓ AMBIENTAL

Totes les visions

Actuacions bombers segons tipologia

El panell presenta les dades relacionades amb les actuacions fetes pels Bombers de Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat segons la seva tipologia.

Actuacions bombers segons subtipologia

El panell presenta les dades relacionades amb les actuacions fetes pels Bombers de Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat segons la seva subtipologia.

Històric incendis forestals i conats

Històric incendis forestals i conats: El panell presenta les dades relacionades amb els incendis forestals i els conats (“intents de provocar un incendi i la superfície afectada no arriba a una hectàrea”) que han tingut lloc a Formentera des de l’any 2000. Les dades es representen en valors absoluts i % acumulats.
Recorda que si et poses amb el cursor i cliques sobre un valor de qualsevols dels gràfics, el panell automàticament canviarà i visualitzaràs les dades concretes seleccionades.

Superfície afectada per incendis forestals

El panell presenta les dades relacionades amb els incendis forestals i els conats (“intents de provocar un incendi i la superfície afectada no arriba a una hectàrea”) que han tingut lloc a Formentera des de l’any 2000. Les dades es representen en valors absoluts i % acumulats.
Recorda que si et poses amb el cursor i cliques sobre un valor de qualsevols dels gràfics, el panell automàticament canviarà i visualitzaràs les dades concretes seleccionades.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.