Residus i reciclatge

VISIÓ AMBIENTAL

Totes les visions

Residus mensual a Formentera

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació dels residus a Formentera des de l’any 2019 fins a l’actualitat segons la seva tipologia.

Residus i reciclatge anual a Formentera

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació dels residus i el reciclatge a Formentera des de l’any 2019 fins a l’actualitat.

Històric residus a Formentera 2006-2020

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació dels residus a Formentera segons la seva tipologia i tractament. Històric des de l’any 2006 fins al 2020.

Històric residus a Formentera 2006-2020 segons la seva tipologia

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació dels residus a Formentera segons la seva tipologia. Històric des de l’any 2006 fins al 2020.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.