Programació Cultura Formentera

VISIÓ CULTURA I PATRIMONI

Totes les visions

Programació Cultura Formentera 2019

Es presenta la programació cultural a Formentera de l’any 2019. La programació ha comptat amb un total de 155 accions culturals realitzades a Formentera. Cal tenir en compte, però, que no s’inclouen dades del cicle de Música i Cinema a la fresca que es realitzen durant els mesos d’estiu. Concretament, entre els mesos de juny i octubre tingué lloc el cicle de Música a les places de la Savina, els dilluns, a Es Pujols, els dijous, a Sant Ferran, els divendres, i, a Sant Francesc, els dissabtes. I, entre els mesos de juliol i setembre tingué lloc el cicle de Cinema a la fresca a Sant Francesc els dimarts, a Sant Ferran els dijous i al Pilar de la Mola els divendres.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.