Visites anuals a museus

VISIÓ CULTURA I PATRIMONI

Totes les visions

Visites anuals a museus

La història de Formentera es pot conèixer de primera mà a través de la visita a la Col·lecció Etnogràfica de Formentera, ubicada al municipi de Sant Francesc. La Torre des Pi Català, una de les torres de defensa que encara avui vigilen l’illa Formentera, ubicada a la platja del Migjorn a la zona de Ca Marí. El Museu del Far de la Mola, ubicat al recinte del mateix far, tot un centre d’interpretació de la importància dels fars i la història de Formentera, inaugurat el passat mes de juliol de 2019; i que, durant la temporada compresa entre el juliol i setembre del 2019 va rebre un total de 15170 visites per part de residents i turistes que ens visiten. Durant la setmana de portes obertes passaren pel museu 8000 persones. I finalment, el Molí vell de la Mola, ubicat al municipi del Pilar de la Mola. Aquest darrer, fins al mes de juliol de 2020 ha estat gestionat per la Fundació Illes Balears, però el Consell Insular de Formentera dins el mes d’agost de 2020 ha adquirit les seves competències i serà l’encarregat de gestionar-lo, a partir d’ara. Segons ens ha informat la Fundació Illes Balears no hi ha registres, ni històric de les visites realitzades al Molí. A partir de l’any 2021, serà quan es tindran dades de les visites que rep el Molí. Es presenta el total de visites que ha rebut la Col·lecció Etnogràfica de Formentera, la Torre des Pi Català i el Museu del Far de la Mola, des de l’any 2016 fins a l’actualitat.

Històric visites a museus de Formentera

Es presenta l’històric de les dades corresponents al nombre de visites als diferents museus de Formentera.

Nota important: les dades de l’any 2020 relacionades amb les visites a museus s’han comptabilitzat anualment degut a la covid-19, tot i que el Museu del Far de la Mola les ha pogut comptabilitzar de manera mensual. Les dades del Molí Vell de la Mola, s’han comptabilitzat anualment, però des del mes d’agost de 2020, atès que anteriorment era una altra entitat l’encarregada de la seva gestió, com ja s’ha remarcat en l’apartat de les visites anuals als museus de Formentera.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.