Baròmetre residents i negocis

VISIÓ RESIDENT

Totes les visions

Baròmetre del resident Formentera 2022

Es presenten els resultats de les enquestes en profunditat realitzades a persones que resideixen i treballen a Formentera, així com també adolescents i persones grans. L’objectiu principal de l’estudi és conèixer la percepció i opinió de les persones que viuen i treballen a Formentera, per així poder detectar problemes i cercar-hi solucions. Per tant, és important que també puguin valorar la Formentera que tenen avui, i opinar sobre la Formentera que volen.

Baròmetre dels negocis Formentera 2022

Es presenten els resultats de les enquestes realitzades a negocis de Formentera segons el sector de restauració, comerços, serveis i establiments d’allotjament turístic. L’objectiu principal de l’estudi és conèixer la percepció i opinió de les persones que tenen un negoci a l’illa de Formentera, per així, poder detectar quins són els problemes i les necessitats que cada sector té i posar-hi solucions.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.