Eleccions i participació dels residents

VISIÓ DEL RESIDENT

Totes les visions

Històric eleccions a Formentera

Es presenten les dades relacionades amb l’històric, des de l’any 1979 fins a l’actualitat, dels vots als diferents partits polítics a Formentera, a les eleccions municipals. Cal recordar que a partir del 2007, ja es votava per constituir el govern al Consell Insular de Formentera.

Històric participació electoral a Formentera

Es presenten les dades relacionades amb l’històric, des de l’any 1979 fins a l’actualitat, de la participació de la població a les eleccions municipals i autonòmiques, tant a les Illes Balears com a Formentera. Cal recordar que a partir del 2007, ja es votava per constituir el govern al Consell Insular de Formentera.

Històric eleccions autonòmiques Illes Balears

Es presenten les dades relacionades amb l’històric, des de l’any 1979 fins a l’actualitat, dels vots als diferents partits polítics a les eleccions autonòmiques de les Illes Balears.

Històric participació electoral autonòmica Illes Balears

Es presenten les dades relacionades amb l’històric, des de l’any 1979 fins a l’actualitat, de la participació de la població a les eleccions autonòmiques de les Illes Balears.

Històric eleccions al Congrés

Es presenten les dades relacionades amb l’històric, des de l’any 1979 fins a l’actualitat, dels vots als diferents partits polítics a les eleccions al Congrés.

Històric participació electoral al Congrés

Es presenten les dades relacionades amb l’històric, des de l’any 1979 fins a l’actualitat, de la participació de la població a les eleccions al Congrés

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.