Usuaris activitats esportives

VISIÓ EDUCACIÓ I ESPORTS

Totes les visions

Esports a Formentera

Es presenten les dades relacionades amb totes les modalitats d’esport que es practiquen a Formentera des de l’any 2011 fins a l’actualitat.

Nota important: hi ha modalitats esportives que tenen un històric de dades posterior al 2011.

Inscripcions bàsquet

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva del bàsquet a Formentera des de l’any 2012 fins a l’actualitat.

Inscripcions judo i karate

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de judo i karate a Formentera des de l’any 2015 fins a l’actualitat.

Inscripcions pàdel i tennis

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de pàdel i tennis a Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat.

Inscripcions futbol

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva del futbol a Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat.

Inscripcions atletisme

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de l’atletisme a Formentera des de l’any 2011 fins a l’actualitat.

Inscripcions ciclisme

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de ciclisme a Formentera des de l’any 2015 fins a l’actualitat.

Inscripcions triatló

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de triatló a Formentera des de l’any 2015 fins a l’actualitat.

Inscripcions musculació

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de la musculació a Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat.

Inscripcions piscina

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de la piscina a Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat.

Inscripcions Vela

Es presenten les dades relacionades amb les inscripcions a l’Escola de Vela Municiapal a Formentera des de l’any 2020 fins a l’actualitat.

Inscripcions futbol sala femení

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva del futbol sala femení a Formentera de la temporada 2022-2023

Inscripcions hípica

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva d’hípica a Formentera des de l’any 2022 fins a l’actualitat.

Inscripcions escacs

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva d’escacs a Formentera des de l’any 2022 fins a l’actualitat.

Inscripcions natació sincronitzada

Es presenten les dades relacionades amb l’activitat esportiva de natació sincronitzada a Formentera de la temporada 2023-2024.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.