Mobilitat passatgers via marítima

VISIÓ MOBILITAT

Totes les visions

Històric passatgers via marítima

Es presenta l’històric dels passatgers a Formentera per via marítima de l’any 2006 fins a l’actualitat. Les dades anuals es refereixen a les arribades de passatgers i a les sortides. El gràfic representa l’evolució de les arribades i les sortides. A la taula també es pot apreciar en % la variació d’un any respecte l’anterior, tant de les arribades com de les sortides de passatgers a Formentera per via marítima. La barra de color verd representa un increment positiu, en canvi, la barra vermella una disminució significativa.

Històric mensual passatgers via marítima

Es presenta l’històric mensual d’arribades i sortides dels passatgers a Formentera per via marítima des de l’any 2006 fins a l’actualitat.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.