Transport públic

VISIÓ MOBILITAT

Totes les visions

Setmana Europea de Mobilitat Formentera 2021

Es presenten les dades més rellevants de la Setmana Europea de Mobilitat a Formentera 2021. A la part esquerra del panell apareixen dades relacionades amb la regulació de l’accés al Far del Cap de Barbaria. A la part dreta del panell apareixen les dades relacionades amb l’ús de la bonificació beneficiada del transport públic gratuït per a menors d’edat i persones discapacitades o depenents i acompanyants durant el temps de referència dins l’any 2021.

Transport públic i nombre de viatgers

Es presenten les dades de mobilitat del transport públic de Formentera corresponents als anys 2018 i 2019. Concretament pel que fa al nombre de viatgers segons les línies de transport públic o bonos. Les dades es poden filtrar per any, trimestre, mes i tipologia de la línia de transport públic o bono.

Transport públic i viatgers en kms

Es presenten les dades de mobilitat del transport públic de Formentera corresponents als anys 2018 i 2019. Concretament pel que fa als viatgers en kms segons les línies de transport públic o bonos. Les dades es poden filtrar per any, trimestre, mes i tipologia de la línia de transport públic o bono.

Transport públic i vehicles en kms

Es presenten les dades de mobilitat del transport públic de Formentera corresponents als anys 2018 i 2019. Concretament pel que fa als vehicles en kms segons les línies de transport públic. En aquest cas concret, sols hi ha dades a partir de l’any 2019. Les dades es poden filtrar per any, trimestre, mes i tipologia de la línia de transport públic.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.