Vehicles a Formentera

VISIÓ MOBILITAT

Totes les visions

Vehicles registrats a Formentera

Es presenten els vehicles registrats a Formentera segons la seva tipologia i respecte l’any 2019. Les dades es presenten en valors absoluts i en %. Les dades es poden filtrar per la tipologia de vehicle.
Nota important: no tenim dades del nombre total de motocicletes de residents ni de bicicletes.

Evolució del parc de vehicles segons la seva tipologia i l'any a Formentera

Es presenta l’evolució del parc de vehicles a Formentera segons la tipologia del vehicle i l’any. L’evolució s’inicia a l’any 1996 fins a l’actualitat.

Històric turismes, altres vehicles i total a Formentera

Es presenta l’evolució de l’històric de turismes, altres tipus de vehicles i el total conjunt de vehicles a Formentera segons l’any. L’històric s’inicia a l’any 1998 fins a l’actualitat.

Històric vehicles i carburant a Formentera

Es presenta l’evolució de l’històric dels diferents tipus de vehicles i el carburant que utilitzen a Formentera segons l’any. L’històric s’inicia a l’any 2005 fins a l’actualitat.

Històric vehicles i propulsió a Formentera

Es presenta l’evolució de l’històric dels diferents tipus de vehicles i la propulsió segons l’any i el mes. L’històric s’inicia a l’any 2015 fins a l’actualitat.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.