Empadronaments per nacionalitat

VISIÓ SOCIODEMOGRÀFICA

Totes les visions

Empadronaments per nacionalitat

Es presenta l’històric dels empadronaments a Formentera segons la nacionalitat de la població des de l’any 2009 fins a l’actualitat. Es poden filtrar les dades per any i nacionalitat.

Empadronaments per nacionalitat segons el gènere masculí

Es presenten les dades relacionades amb els empadronaments a Formentera segons la nacionalitat i el gènere de la població, en aquest cas, les dades es corresponen amb el gènere masculí.

Empadronaments per nacionalitat segons el gènere femení

Es presenten les dades relacionades amb els empadronaments a Formentera segons la nacionalitat i el gènere de la població, en aquest cas, les dades es corresponen amb el gènere femení.

Empadronaments per nacionalitat segons el país de procedència, comunitari o no comunitari

Es presenten les dades relacionades amb els empadronaments a Formentera segons la nacionalitat i el país de procedència, comunitari o no comunitari.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.