Empadronaments per nacionalitat

VISIÓ SOCIODEMOGRÀFICA

Totes les visions

Empadronaments per nacionalitat

Es presenta l’històric dels empadronaments a Formentera segons la nacionalitat de la població des de l’any 2009 fins al 2022. Es poden filtrar les dades per any i nacionalitat.

Empadronaments per nacionalitat segons el gènere masculí

Es presenten les dades relacionades amb els empadronaments a Formentera segons la nacionalitat i el gènere de la població, en aquest cas, les dades es corresponen amb el gènere masculí des de l’any 2009 fins al 2022.

Empadronaments per nacionalitat segons el gènere femení

Es presenten les dades relacionades amb els empadronaments a Formentera segons la nacionalitat i el gènere de la població, en aquest cas, les dades es corresponen amb el gènere femení des de l’any 2009 fins al 2022.

Empadronaments per nacionalitat segons el país de procedència, comunitari o no comunitari

Es presenten les dades relacionades amb els empadronaments a Formentera segons la nacionalitat i el país de procedència, comunitari o no comunitari des de l’any 2009 fins al 2022.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.