Baròmetre turístic Formentera

VISIÓ TURISME

Totes les visions

Baròmetre turístic Formentera 2020

Resultats de l’estudi d’enquestes en profunditat sobre el grau de satisfacció realitzat any a any als turistes i persones que venen a passar el dia a Formentera. Inclou l’històric de tots els baròmetres turístics que s’han vingut realitzant a Formentera des de l’any 2013 fins a l’actualitat. L’informe de resultats compta amb un total de 55 panells amb informació molt interessant sobre: el perfil sociodemogràfic dels turistes i persones que han vingut a passar el dia a Formentera, la planificació i hàbits de viatge, les activitats i la despesa realitzada a l’illa, els motius d’elecció del viatge, el grau de satisfacció de cadascun dels elements i atractius turístics, les destinacions competidores, el grau de satisfacció global i l’anàlisi de totes aquelles observacions, comentaris i suggeriments, l’anàlisi per zona d’origen i l’anàlisi DAFO.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Baròmetre turístic Formentera 2021

Resultats de l’estudi d’enquestes en profunditat sobre el grau de satisfacció realitzat any a any als turistes i persones que venen a passar el dia a Formentera. Inclou l’històric de tots els baròmetres turístics que s’han vingut realitzant a Formentera des de l’any 2013 fins a l’actualitat. L’informe de resultats compta amb un total de 54 panells amb informació molt interessant sobre: el perfil sociodemogràfic dels turistes i persones que han vingut a passar el dia a Formentera, la planificació i hàbits de viatge, les activitats i la despesa realitzada a l’illa, els motius d’elecció del viatge, el grau de satisfacció de cadascun dels elements i atractius turístics, les destinacions competidores, el grau de satisfacció global i l’anàlisi de totes aquelles observacions, comentaris i suggeriments, l’anàlisi per zona d’origen i l’anàlisi DAFO.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Baròmetre turístic Formentera 2022

Resultats de l’estudi d’enquestes en profunditat sobre el grau de satisfacció realitzat any a any als turistes i persones que venen a passar el dia a Formentera. Inclou l’històric de tots els baròmetres turístics que s’han vingut realitzant a Formentera des de l’any 2013 fins a l’actualitat. L’informe de resultats compta amb un total de 50 panells amb informació molt interessant sobre: el perfil sociodemogràfic dels turistes i persones que han vingut a passar el dia a Formentera, la planificació i hàbits de viatge, les activitats i la despesa realitzada a l’illa, els motius d’elecció del viatge, el grau de satisfacció de cadascun dels elements i atractius turístics, les destinacions competidores, el grau de satisfacció global i l’anàlisi de totes aquelles observacions, comentaris i suggeriments, l’anàlisi per zona d’origen i l’anàlisi DAFO.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Baròmetre turístic Formentera 2023

Resultats de l’estudi d’enquestes en profunditat sobre el grau de satisfacció realitzat any a any als turistes i persones que venen a passar el dia a Formentera. Inclou l’històric de tots els baròmetres turístics que s’han vingut realitzant a Formentera des de l’any 2013 fins a l’actualitat. L’informe de resultats compta amb un total de 50 panells amb informació molt interessant sobre: el perfil sociodemogràfic dels turistes i persones que han vingut a passar el dia a Formentera, la planificació i hàbits de viatge, les activitats i la despesa realitzada a l’illa, els motius d’elecció del viatge, el grau de satisfacció de cadascun dels elements i atractius turístics, les destinacions competidores, el grau de satisfacció global i l’anàlisi de totes aquelles observacions, comentaris i suggeriments, l’anàlisi per zona d’origen i finalment les conclusions.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.