Grau d’ocupació

VISIÓ TURISME

Totes les visions

Grau d'ocupació turística 2020

El grau d’ocupació en els establiments d’allotjament turístic d’una destinació pretén conèixer com ha anat la temporada turística i el seu resultat s’obté de la relació en % entre la mitjana diària de les habitacions / places ocupades en l’establiment d’allotjament i el total d’habitacions disponibles segons un període de referència concret, normalment es valora de manera mensual i quinzenal. Dins aquest estudi trobareu un total de 7 panells amb informació relacionada amb: una comparativa del grau d’ocupació, el grau d’ocupació mensual per tipus d’allotjament T2020, el grau d’ocupació quinzenal per tipus d’allotjament T2020, l’estada mitjana i nacionalitat principal per mesos, l’estada mitjana i nacionalitat principal per quinzenes, l’històric grau d’ocupació FEHIF 2005-2020 i finalment la variació grau d’ocupació FEHIF 2005-2020.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Històric Grau d'ocupació des de l'any 2020 fins a l'actualitat

El grau d’ocupació en els establiments d’allotjament turístic d’una destinació pretén conèixer com ha anat la temporada turística i el seu resultat s’obté de la relació en % entre la mitjana diària de les habitacions / places ocupades en l’establiment d’allotjament i el total d’habitacions disponibles segons un període de referència concret, normalment es valora de manera mensual i quinzenal. Dins aquest estudi trobareu un total de 6 panells amb informació relacionada amb: el grau d’ocupació mensual per tipus d’allotjament des de la temporada d’estiu 2020 fins a l’actualitat, al igual que amb les dades del grau d’ocupació quinzenal per tipus d’allotjament, l’estada mitjana i la nacionalitat principal per mesos, l’estada mitjana i nacionalitat principal per quinzenes i una comparativa entre el grau d’ocupació de la FEHIF i la de l’Observatori.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Grau d'ocupació de la FEHIF 2005 - actualitat

El grau d’ocupació en els establiments d’allotjament turístic d’una destinació pretén conèixer com ha anat la temporada turística i el seu resultat s’obté de la relació en % entre la mitjana diària de les habitacions / places ocupades en l’establiment d’allotjament i el total d’habitacions disponibles segons un període de referència concret, normalment es valora de manera mensual i quinzenal. Dins aquest estudi trobareu les dades relacionades amb l’històric i la evolució del grau d’ocupació de la FEHIF, així com també la seva variació d’un any respecte a l’anterior.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.