Vigilància platges

VISIÓ TURISME

Totes les visions

Vigilància platges: tipologia d'assistències

Es presenten les dades relacionades amb les diferents causes per les quals, les persones han necessitat l’assistència dels socorristes, durant la temporada 2023.

Vigilància platges: resultats assistències

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació de les intervencions dels socorristes, és a dir, si l’assistència s’ha ressolt a la mateixa platja, si la persona ha set traslladada a un centre sanitari; o, si malauradament ha mort, durant la temporada 2023.

Vigilància platges: tipologia de turista

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació per mesos i platges, quines han estat les principals franjes d’edat i les nacionalitats més representades de les persones que han set ateses pels serveis de socorrisme.

Vigilància platges: gènere

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació de les persones que han set ateses pel servei de socorrisme segon el gènere, durant aquesta temporada 2023.

Vigilància platges: activitat que realitzaven

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació de les activitats que estaven practicant les persones que han set ateses pels serveis de socorrisme durant la temporada 2023.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.