Xarxes socials

VISIÓ TURISME

Totes les visions

Xarxes socials i turisme a Formentera

Es presentan les dades relacionades amb les mencions (que parlen sobre el turisme, la covid-19 i el turisme + la covid-19) que es realitzen als tuits i a les notícies dels mitjans de comunicació que s’han fet des del mes d’octubre del l’any 2020 fins a l’actualitat.

Xarxes socials a Formentera: twitter

Es presentan les dades relacionades amb les mencions que es realitzen al twitter sobre Formentera des del mes de juliol de 2021 fins a l’actualitat.

Xarxes socials a Formentera: Tripadvisor

Es presentan les dades relacionades amb les opinions i activitats que es realitzen al Tripadvisor sobre Formentera des de l’any 2016 fins a l’actualitat segons la categoria.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.