Ruta Selfie Formentera

VISIÓ ALTRES PROJECTES

Totes les visions

Ruta selfie Formentera

Es presenten les dades relacionades amb tota la informació de la ruta selfie a Formentera des de la seva creació. La ruta pretén fer descobrir als visitants que venen a Formentera a gaudir de 9 llocs d’interès tot seguint una ruta amb diferents punts selfie per immortalitzar diferents moments i indrets, a més de les ja conegudes platges, el bon clima i la tranquil·litat. L’anàlisi de les dades, ens ha permès conèixer de primera mà informació interessant com per exemple quina és la nacionalitat dels visitants que han seguit la ruta selfie en funció de la seva representació, el total de clics que han realitzat, de quin dispositiu electrònic ho han fet, la marca, el navegador, les fonts i la referència, així com també l’idioma. A continuació es presenten tots els panells resultants de l’estudi i l’anàlisi. Font: plataforma TURS.

A continuació es presenta la distribució de la ruta selfie, amb els seus 9 punts selfie.

Nacionalitat dels visitants en la ruta selfie

Es presenten totes les dades relacionades amb la nacionalitat dels visitants que han participat de la ruta selfie.

Ruta selfie, clics totals

Es presenten totes les dades relacionades amb el total de clics que han realitzat els visitants que han participat de la ruta selfie des de l’inici del projecte.

Ruta selfie, punts selfie segons la seva respresentació

Es presenten totes les dades relacionades amb el total de clics que han realitzat els visitants que han participat de la ruta selfie des de l’inici del projecte i es presenta un treemap amb els punts selfie de major a menor representació.

Ruta selfie, clics segons el dispositiu i l'idioma

Es presenten totes les dades relacionades amb el total de clics que han realitzat els visitants que han participat de la ruta selfie des de l’inici del projecte segons el dispositiu que han fet servir i també segons l’idioma.

Ruta selfie, clics segons la font i referència, el sistema, navegador i marca

Es presenten totes les dades relacionades amb el total de clics que han realitzat els visitants que han participat de la ruta selfie des de l’inici del projecte segons la font i la referència, el sistema, la marca del dispositiu i el navegador.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.