Consums energètics

VISIÓ AMBIENTAL

Totes les visions

Consum elèctric Formentera 2019

Es presenta el consum anual en kWh segons el nucli de població de Formentera durant l’any 2019. Si cliques sobre la taula i el mapa veuràs representada la informació específica seleccionada.

Plaques fotovoltaiques Formentera 2019

Es presenten les dades corresponents a la memòria de plaques fotovoltaiques a Formentera de l’any 2019 segons l’edifici. Apareixen els valors del número de plaques a cada edifici, la potència instal·lada en (Wp), la producció anual d’energia (kWh) i l’estalvi anual estimat en euros i el % d’autoconsum. Si cliques a la taula o als gràfics amb el cursor et panell et mostrarà les dades concretes corresponents a la selecció.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.