Pressuposts participatius i associacions

VISIÓ DEL RESIDENT

Totes les visions

Històric pressuposts participatius total

Es presenten les dades relacionades amb l’històric dels pressuposts participatius assignats en euros i el número de projectes aprovats. El període de referència comença a l’any 2016 fins a l’actualitat.

Pressuposts aprovats desglossats

Es presenten les dades relacionades amb la quantitat assignada (en euros) als diferents projectes aprovats (unitats) segons el títol del projecte. El període de referència comença a l’any 2016 fins a l’actualitat.

Històric nombre d’associacions

Es presenten les dades en relació al nombre d’associacions registrades a Formentera. El cens del registre d’associacions es realitza cada 4 anys. El període de referència comença a l’any 2011 fins a l’actualitat.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.