Cistella de la compra

VISIÓ DEL RESIDENT

Totes les visions

Cistella de la compra 2022

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a Formentera, a Eivissa i a la península. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, entre les localitats, percentualment i les variacions, al mes de gener i l’octubre de l’any 2022, abans i després de la guerra a Ucraïna.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Cistella de la compra a Formentera 2022

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a Formentera. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, al mes de gener i l’octubre de l’any 2022, abans i després de la guerra a Ucraïna.

Cistella de la compra a Eivissa 2022

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a Eivissa. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, al mes de gener i l’octubre de l’any 2022, abans i després de la guerra a Ucraïna.

Cistella de la compra a la península 2022

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a península. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, al mes de gener i l’octubre de l’any 2022, , abans i després de la guerra a Ucraïna.

Històric cistella de la compra

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a Formentera, a Eivissa i a la península. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, entre les localitats, percentualment i les variacions, des de l’any 2023 fins a l’actualitat.

Nota important: recorda que per avançar en la presentació i veure cada panell has de clicar en les fletxes que trobaràs a la part inferior central.

Històric cistella de la compra a Formentera

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a Formentera. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments des de l’any 2023 fins a l’actualitat.

Històric cistella de la compra a Eivissa

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a Eivissa. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, des de l’any 2023 fins a l’actualitat.

Històric cistella de la compra a la península

Resultats de l’estudi de la cistella de la compra de 10 productes bàsics a península. Podeu veure la comparativa dels preus entre tots els establiments, des de l’any 2023 fins a l’actualitat.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.