L’aigua a Formentera

VISIÓ AMBIENTAL

Totes les visions

Origen de l'aigua a Formentera

Les dades presentades es corresponen amb els valors de l’indicador d’origen de l’aigua a Formentera, en aquest cas concret, l’aigua prové d’altres orígens (dessalada, embassament, etc.). La unitat de valor: m3. Les dades es poden filtrar per any, trimestre i mes.

Subministrament de l’aigua

Es presenten les dades corresponents al subministrament total d’aigua a Formentera any a any. La unitat de valor: m3. Les dades de subministrament es prenen segons el volum comptabilitzat als dipòsits. Les dades es poden filtrar per any, trimestre i mes.

Consum de l’aigua

Es presenten les dades corresponents al consum d’aigua a Formentera any a any. El consum d’aigua es diferencia entre el consum de particulars, el municipal (inclou les escoles, ajuntament, reg de zones públiques, instal·lacions esportives, … aigua no facturada en general). I finalment, altres destinacions del subministrament com per exemple les vendes a altres nuclis urbans, camions d’aigua … La unitat de valor: m3. Les dades es poden filtrar per any, trimestre i indicadors de consum.

Relació entre subministrament i consum d’aigua a Formentera

Es presenta un resum anual dels paràmetres de l’abastiment d’aigua a Formentera. Les dades es corresponen amb l’extracció d’aigua, el seu subministrament i consum. La unitat de valor de les dades són els metres cúbics (m3).

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.