Benestar Social

VISIÓ DEL RESIDENT

Totes les visions

Ajuts d'emergència social

Es presenta l’històric dels ajuts d’emergència social atorgats des de l’any 2016 fins a l’actualitat.

Renda mínima d'inserció

El panell presenta les dades referents a les persones amb renda mínima d’inserció. L’històric és des de l’any 2016 fins a l’actualitat.

Servei d'atenció al domicili

El panell presenta les dades referents a les persones que han set ateses al seu domicili. L’històric és des de l’any 2017 fins a l’actualitat.

Servei de teleassistència

El panell presenta les dades referents al servei de teleassistència fet a les persones. L’històric és des de l’any 2016 fins a l’actualitat.

Serveis socials bàsics

Aquest panell presenta les dades referents a les accions que han realitzat els serveis socials bàsics. L’històric és des de l’any 2015 fins a l’actualitat.

Víctimes de la violència de gènere

En aquest panell venen representades les dades de les persones que han set ateses com a víctimes de la violència masclista. L’històric és des de l’any 2012 fins a l’actualitat.

Vols més informació?

Pots contactar amb l'Observatori de Dades Formentera i rebre més informació

Activitat

L’activitat de l’Observatori és molt àmplia i variada, dirigida principalment a posar en valor i coneixement de la societat en general un banc de dades de l’illa de Formentera com també documentar-les i orientar les polítiques públiques.

Visions

Coneix Formentera en dades. En aquesta secció trobaràs tota la informació en dades i continguts que es refereixen a l’illa de Formentera, a partir d’una classificació en les diferents visions.